Інформація

про внесення змін до маршрутної мережі громадського наземного транспорту звичайного режиму руху

в Голосіївському районі у зв’язку з введенням у експлуатацію станції метрополітену "Виставковий центр"

У зв'язку з відкриттям станції метро «Виставковий центр» з метою поліпшення транспортного обслуговування мешканців Голосіївського району та забезпечення підвезення пасажирів з інших житлових масивів до нової станції метро, ??з 27 грудня 2011 року Комунальним підприємством «Київпастранс» буде внесено зміни до транспортної мережі наземного громадського транспорту в цьому регіоні, а саме:

- Організовано роботу нового тролейбусного маршруту № 2 «Кібцентр - станція метро« Виставковій центр»;

- Продовжено тролейбусний маршрут № 45 від вул. Касіяна до станції метро «Виставковий центр», що дасть можливість зв'язати житловий масив Теремки-2 з двома станціями метро («Васильківська» та «Виставковий центр») з мінімальним часом поїздки та створити зручний пересадочний вузол для мешканців Голосіївського району, які прямують до районної поліклініки.

- Скорочено тролейбусний маршруту № 11 до нової станції метро «Виставковий центр», що дасть можливість за рахунок скорочення часу обороту зменшити інтервали руху;

- Враховуючи численні звернення мешканців Голосіївського району, з метою забезпечення максимального наближення зупинок транспорту до Деміївського ринку було проведено реконструкцію контактної мережі в районі Московської площі з будівництвом додаткових маневрових пристроїв. При цьому відповідно внесено змінити у трасу руху тролейбусів маршрутів № № 1, 12 та впроваджено додаткову зупинку поблизу Деміївського ринку в обох напрямках.

Також, буде зменшено інтервали руху на тролейбусних маршрутах №№2, 11, 43к, 45, які забезпечують транспортний зв'язок з новою станцією метро, ?? до 5-6 хвилин.

Крім того, буде збільшено кількість автобусів на маршруті № 56 «станція метро «Академмістечко» - станція метро «Виставковий центр», який забезпечує транспортний зв'язок житлових районів Біличі, Борщагівка та Теремки з новою станцією метро. При цьому інтервали руху на маршруті будуть зменшені майже в 1,5 рази.

Нагадуємо, що з 5 грудня 2012 року враховуючи звернення мешканців району було відновлено роботу автобусного маршруту № 1, який також забезпечує зв'язок з новою станцією метро «Виставковий центр».


vidkrittay_vetro_vistavkoviy_centr

Інформація КП «Київпастранс»